accesorii Zippo trucuri cu bricheta Zippo informatii utile brichete Zippo modele brichete blog

oferte brichete zippo

bricheta zippo

bricheta zippo

bricheta zippo

bricheta zippo

bricheta zippo

bricheta zippo

bricheta zippo

bricheta zippo

toc piele zippo

Cat costa brichetele originale Zippo ?

Posted: luni, 26 septembrie 2011 | | Etichete: , ,
Pretul este, probabil, primul amanunt pe care trebuie sa il luati in considerare atunci cand vreti sa cumparati o bricheta Zippo originala.

Brichetele originale Zippo sunt, evident, mai scumpe decat brichetele obisnuite din plastic pe care le gasiti de vanzare la chioscul din cartier.

Brichetele originale Zippo de serie costa, in Romania, incepand de la 70-80 de lei, iar modelele clasice costa in jur de 150 de lei.

Exista insa si brichete originale Zippo care pot avea preturi mult mai mari, insa acelea sunt, de obicei, fie brichete foarte vechi, cautate de colectionari, fie modele de brichete originale Zippo de colectie, fabricate din materiale foarte scumpe.

Distribuitorul oficial al brichetelor Zippo in Romania, firma Tonka International, anunta la inceputul anului ca pe piata romaneasca vor fi disponibile si asemenea modele, cu preturi ce ajung pana la 40.000 de lei. Aceste modele sunt insa mai degraba pentru colectionarii excentrici.

Pentru ca brichetele Zippo sunt atat de populare in intreaga lume, pe piata au inceput sa apara numeroase brichete ieftine care imita designul original.

Exista, de asemenea, si magazine online care comercializeaza, la preturi foarte mici, brichete denumite "Zippo Style", precum cea din imaginea de mai jos.

Atentie! Brichetele "Zippo style" sau "tip Zippo" nu sunt brichete originale Zippo, ci doar imita designul acestora. 
Unul dintre cele mai accesibile modele de bricheta Zippo originala disponibila in Romania este Zippo Street Chrome Silver, de vanzare la pretul de 83,64 lei.


Unul dintre cele mai scumpe modele de bricheta Zippo originala disponibila in Romania, pe internet, este Zippo Armor Brushed Sterling Silver, la pretul de 1506,02 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu